Friday, July 02, 2010

Safira Club 30July 2010

Penuh & ramai. Sampai tak tau nak cari kerusi kat mana. Orang sanggup berdiri. Hebat.
Kelas bermula jam 8 lebih. Pengukuhan oleh CDM Nasir. Betul2 membuka minda tentang 9/10 sumber rezki. disertakan bukti pendapatan di sebuah penempatan, income orang yang makan gaji vs berniaga. Prospek pun ada yang join kelas pengukuhan. kehadiran tak boleh disekat lagi. Orang dahagakan ilmu. Orang nak tahu apa rahsia kejayaan Taipan.
Biz Talk bermula dengan kata2 aluan oleh CDM Ali. hebat hebat hebat. Sharing usahawan2 baru. dari Langkawi pun ada. Ice Breaking oleh CDM Mohd Razali & 1 slot khas dari CDM Faridah Mohd Ali. Lengkap, perfect biz talk malam tu. Yang bawa cash money pun ada. terus join. terus masuk. Ramai prospek sign up borang ahli. Semua nak berubah. semua dah yakin. Tak mahu tunggu lama-lama. Orang lain dah berubah. Masing-masing nak berubah. Dah jemu dengan kitaran hayat makan gaji. Buat benda yang sama bertahun-tahun. Pendapatan macam tu jugak. naik pun sikit. ada yang tak naik gaji pun ada. Tak salah mencuba. tak rugi mencuba. Latihan & bimbingan pula percuma.
ALhamdulillah. Aura Taipan makin bertenaga. meresap ke dalam setiap minda.
17hb July hari yang dinanti-nantikan. Sejarah besar pasti tercipta di Pulau Mutiara. Pintu rezki makin terbuka. Ambillah seberapa banyak yang kita suka. Tiada sekatan, tiada limit.... Infinity. Jom ramai-ramai buat duit raya. Hati senang keluarga bahagia. Amalan janganlah dilupa. Sebab hidup di dunia hanya seketika.
Esok aku akan mengembara lagi. Ke Klang, KL, Melaka. Eratkan silaturahim & juga berniaga.

No comments: