Sunday, July 04, 2010

Journey to Melaka & Kuala Selangor

Sebelum bertolak ke melaka semalam, aku singgah ke Biz Talk Baling pada hari jumaat sudah. Support group kat sana. Hebat leader2 di Baling. DDM ZANA & pasangan Chek. Hujan lebat tak jadi masalah.. world cup pun tak jadi alasan. Orang yang nak berjaya akan terus berusaha untuk berjaya.
Hari Sabtu bertolak ke Melaka... balik ke rumah mertuaku. Hari Ahad berlangsungnya ROADSHOW Taipan di Kuala Selangor.. Balik ke melaka atas urusan kenduri.. Alhamdulillah. Allah telah kurniakan padaku isteri yang sangat memahami. Dia faham aku ni jenis yang macam mana... Dengan rileksnya DDM AYU berkata... abang nak pergi roadshow kan... pergilah... laksanakan tugas yang perlu diselesaikan.. pergilah berjuang membantu rakan-rakan kongsi. Terima kasih isteriku... semoga menjadi isteri yang solehah.
Lepas subuh gerak ke Pandan Indah ambil rakan kongsi.. terus ke Kuala Selangor. Sampai jam 9am. Memang ramai di sini... sambutan memang luar biasa hebat.
Tahniah pada Sukri, Wawa, Tn Ramlah, Azlan & prospek, Wan, Azza & Man. Jauh bukan alasan. Mencari ilmu jadi 1 kewajipan. untuk bertempur di medan pertempuran.. Menggapai segala matlamat & juga impian.
Minggu ni minggu aku support group di bahagian selatan.. Jumpa di Safira rabu depan..

No comments: