Sunday, August 28, 2011

§elamat Hari Raya √£idil Fitri Maaf Zahir Batin


Di Kesempatan ini, kami berdua ingin mengucapkan Selamat Hari Raya Maaf Zahir Batin
Maafkan kami andai ada salah dan silap sepanjang pengenalan
Maafkan juga andainya ada posting2 di blog dan juga facebook yang ada mengguris mana2 perasaan
Bagi Taipan Warrios, maafkan kami andainya selama kita berkenalan di dalam AT181 ada kesilapan2 yang pernah kami buat
Buat CDM2, mentor2, sahabat niaga, maafkan kami juga andai ada yang tidak berkenan di  hati.

SELAMAT HARI RAYA MAAF ZAHIR BATIN!!!!
Kelas di Safira Club pada 31/8/2011 di tangguhkan ke 7/9/2011
Salam Sayang dari kami untuk semua.

Friday, August 26, 2011

BELUM MOOD RAYA!!!

Masih belum mood raya nie... MOOD fight lagi ni... masih ada masa. rugi dibiarkan begitu saja. Sekarang berada di Makbul. Jumpa orang berniaga jugak. Kongsi peluang berniaga. Sama2 berniaga. Bidang ja berbeza. Rezki pasti ada. Cuma jangan jemu mencarinya, dan jangan juga menunggu.

Makin hari makin seronok berniaga. Makin luas pandangan. Dari dalam kotak insyaallah berada di luar kotak. Pejam celik pejam celik dah 4 tahun bersama AT181
Bagaikan mimpi, bukan mimpi lagi, kerana telah menjadi realiti
Angan2 yang dipasang dulu, bukan lagi angan2.. sudah menjadi kenyataan

Pastinya lebih banyak lagi perancangan disusun, untuk lebih maju dlm bidang ini. Bukan untuk diri sendiri. Untuk semua warga AT181 yang berjuang bersama2




TAIPAN WARRIORS

Gempur di mana2. bila2 masa, tak kira siapa
All Taipan Warriors
Gunakan masa2 terakhir di bulan ini sebaik mungkin
Minggu depan raya, raya dengan semangat, raya dengan matlamat
raya dengan kekuatan AT181


Thursday, August 25, 2011

Buka Puasa ~ Restoran Tajudin Hussain

Kat mana nie?? Restoran Tajudin Hussain di Queen Street, Penang
SEDAP???  memang sedap
Sedap kan, macam2 menu ada
Rapat
Berbuka puasa bersama CDM Kamarudin, CDM Nizam & CDM Ayu

Nak rasa nasi kandaq sedap. sini tempatnya.
Best punya, ada gulai Angsa. lembut dari ayam. Nyam nyam

CDM Kamarudin & CDM Nizam sampai lewat sikit ja
Dah masuk waktu berbuka.
Tempat pun penuh. Nasib Baik dapat meja kosong
7.45 camtu baru berbuka

Alhamdulillah syukur dengan rezki dari Allah
Lepas tu masing2 bersiap untuk maghrib, terawih dan terus ke Safira Club

SAFIRA CLUB 36 ~ 24/8/2011

Taipan Warriors
Warriors gak nie
Mamu. jadi emcee. best oooo
SSM Tarmizi
Tu dia
CDM Nizam, orang hebat dalam AT181
Bila bercakap penuh semangat dan tips serta ilmu
Diam2 ubi berisi, Thanks CDM
dah 4tahun bersama AT181, isteri beliau CDM Yan dah 8 tahun
Mantap
Bakal gegarkan WAB(Wanita ANggun Bergaya) utara
Penuh walaupun di saat2 terakhir org buat persiapan raya
Hebat lah momentum utara. Tahniah semua
Kusyuk tekun fokus. Best
~Ice Breaking~
Lebih lama dari biasa, buat bekalan semangat di hari raya
Bintang baru, SSM Saiful
baru join bulan 8, pendapatan yang kami dah kira SSM Saiful akan dapat setakat ni
RM9k.. tak sampai sebulan pun lagi
Cuba tanya dia... minat tak berniaga??
Tak minat oooo
Apsal join, sebab nampak mudah nak buat duit. tak minat pun leh buat duit banyak
buat partime2 ja tue. Bukan fulltime lagi ya
Tahniah
DSM Ina dari Parit Buntar
baru 3/4 bulan join
income terkumpul hampir rm20k
woowwww.
DSM Jebat(Wan)
rekod buat income berturut2 setiap bulan
jadi DSM point melebih2
senang nak ke DDM nanti
Follow ja katanya. tak susah mana
Buat partime, dalam masa yg sama sambung belajar di UUM
tapi masih boleh buat
tiada alasan tiada masa
sebab nak berjaya
DSM Hafiz
orang hebat, ilmu mantap.
Bersama pasangan DDM Melati
dah buktikan dapat trip ke Beijing,Hongkong & Switzerland
Best tu
Bintang makin menyinar
DDM panas panas
DDM Syukri ~ kombinasi hebat dengan DSM Wawa
menjayakan setiap rakan kongsi mereka
Mula membina kejayaan pada usia yang muda
Baru 22tahun, penuh dengan misi & visi yang cukup luar biasa
Boleh???? Boleh!!!!
mesti boleh

Tahniah juga pada semua yang menjayakan program rabu baru ni
Terima Kasih pada CDM Kamarudin, CDM Nizam yang datang dari KL
DSM Tengku Yuzaimie pun datang dari Ipoh utk charge semangat
Jarak bukan penghalang bila kita tahu apa yang kita akan kecapi nanti

Tahniah semua.
Jangan lupa program besar kita pada 17/9
Moving Up Seminar
Hotel Pearl View, Seberang Jaya
Bayaran RM100
**** peserta akan terima tiket ~Wanita Anggun Bergaya~(WAB)
yang akan berlangsung pada 24/9 di safira club
tiket bernilai rm100 untuk 10orang
Umpama hadir seminar percuma ya.

Ini hadiah untuk warga AT181
Seperti yang kami janjikan
Komiten 300%
untuk menjayakan semua orang

Cepat2 daftar pada CDM masing2.
Tempat utk moving up seminar terhad ya
130 tempat saja
Siapa cepat dia dapat
siapa lambat, dia melepas

Wednesday, August 17, 2011

Safira Club kembali lagi

Pecah pangung lagi. Hari yg semua tu.ggu2. Rabu, Safira Club. Sentiasa menjadi perbualan.
Tambahan pula, hari ni, kehadiran insan2 hebat, cdm kartini, cdm kamarudin, cdm faridah. Siapa mereka? Inilah tunjang utama AT181. Mereka akan bersama kita mlm ini. Ilmu,semangat,rahsia,skill,strategi dan mcm2 lg akn dikongsikn bersama kita. Mereka sgt berjaya. Ratusan ribu pendapatan diterima setiap bulan. Jumlah yg cukup byk. Tak pernah diduga. Tapi itulah hakiktnya.

Jadi jgn lepaskan peluang. Mari semua. Yg baru, yg lama, yg blm join. Rezkikita utk bersama mereka. Bukti kejayaan berada di dpn mata. Jumpa malam ni di safira club jam 9.45mlm
saya juga akan bersama anda.

Sunday, August 14, 2011

BOP Sungai Petani 7 - 13/8/2011

Ramai dan terus ramai kelas di SP.
Kerusi penuh sokmo
Ice Breaking - DSM Tengku
Pertama kali cuba. Alhamdulillah
Pasti melangkah lebih jauh.
Tahniah
Mantap
DSM Syukri. Emcee majlis
Dah biasa. Makin berbisa
Lepas ni try buat ice breaking pulak ya
Pasti boleh.
SSM Man. Semangat
Baju Batik, komitmen hebat. Tahniah ya
Sharing power malam ni
Luahan hati ke hati
Dah biasa rasa susah, dengan AT181 makin hilang kesusahan tersebut
Mudah nak berjaya jika mahu
Tahniah Din
Semangat warga AT181
Bersama & Bersatu
Berjaya & Menjayakan

Tahniah semua yang hadir. Setiap minggu ada prospek baru
Closing makin meningkat
Setapak melangkah.. sudah bertapak-tapak
pasti beribu2 langkah lebih jauh lagi

Terima kasih semua yang menjayakan BOP SP
Jumpa semua di Safira Club Rabu depan ya.

Saturday, August 13, 2011

Yang Mana Satu??

1??
2??
3??
4??

semua kenan.. semua mau... tapi perlu pilih 1
yang MANA???
tulun tulun

Thursday, August 11, 2011

SAFIRA CLUB 34 - 10/8/2011 - BONUS DAY - 2














SAFIRA CLUB 34 - 10/8/2011 - BONUS DAY - 1

Alhamdulillah... Kehadiran yang cukup memberangsangkan di bulan Ramadhan
Penuh, padat, meriah
Semua tak sabar2 nak dengar ucapan dari CDM Kartini.. Pengasas AT181... untungnya siapa yang hadir malam ini
Barisan leader2 AT181 Utara... CDM Kartini pun ada.. CDM Hasmidar pun datang dari kl
Semangat yang berapi-api
CDM Ayu... Semangat nya luar biasa malam ini
CDM Kamarudin.. membuat koleksi gambar.. semangat dengan suasana Safira CLub
Insan hebat, hati besar, jiwa besar,
Kata2 Aluan dari CDM Kartini untuk kami warga Utara... Semangat CDM Kartini membakar semangat kami. 10tahun beliau bersama AT181.. Kejayaan beliau, kejayaan rakan kongsi beliau, kejayaan group AT181...  akan,sedang, sudah diduplikasikan... DUPLIKASI.. sedang berlaku dengan pantasnya... Terima kasih CDM... tq very muchhhh
CDM AYu...  Diam-diam Ubi berisi... CDM Ogos 2011... Berimpian tinggi. Penuh dengan wawasan..
Tidak pernah mengalah. Tidak pernah menyerah kalah... Darah Srikandi mengalir dalam tubuh. Anak kelahiran Melaka.. Berjuang bersama Misi AT181.. Berjaya & Menjayakan
Emcee hebat... Tahniah
Group Parit Buntar.. Hebat.. Semangat... Komitmen luar biasa hebat
DSM Zuraidi.. Baru join 3 bulan.. dah dapat 3 pangkat.. Baru keluarkan Toyota WIsh PKF 3181
Bawa rakan kongsi dari Bota,Perak hadir ke Safira malam ini... Fuhhhhh... bukan main2 ni
DSM Tengku Yuzaimie Idham..  sedang outstation(kerja) di Lumut... Tiba2 hadir ke Safira.. Agaknya tak senang duduk.. teringatkan rakan kongsi di Penang... Datang dengan mengejut...
Pun baru keluarkan kereta Toyota WIsh PKF 181... 
Main2????   Tidak tidak.. semuanya sungguh-sungguh
Alhamdulillah. Tak terduga.. tak termimpi.. untung menerima hadiah Samsung Galaxy Tab dari AT181..  Terima Kasih CDM Kartini, CDM Kamarudin.. atas suntikan semangat dan pelbagai strategi hebat untuk kami semua..
Malam Bonus... Semua SM baru.. income masing2 mencecah RM5k.. baru sebulan join.. ada yang tak sampai sebulan... Dapat jam tangan Roscani lagi.. RM400/500 harganya
Disampaikan oleh CDM Hasimdar.. Sesi bergambar dengan CDM Kartini
Tahniah semua
Jeng Jeng Jeng.
Galaxy Tab
Siapa Mau???? Fight Fight FIght
macamana???  Refer leader anda
Boleh dapat??? mesti boleh.. plan strategi dengan leader

Kata2 ikhlas dari CDM Kartini & CDM Kamarudin
Insyaallah CDM.. Kami akan buat yang paling baik untuk semua warga AT181
Terima kasih semua
Terima kasih rakan kongsi
Terima kasih AT181
Terima Kasih CDM CDM
Terima Kasih DDM DSM
Terima Kasih SSM SM
Terima kasih SEMUA