Tuesday, September 14, 2010

Minuman Raya????

amacam colournya??  memang pekat, melekat, terangkat
 perhhhhh...  sungguh sedap ni. tersangat la kotornya
guna jari pun boleh.
Penapis air ni baru saja dicuci sebelum hari raya. saja la aku nak tengok kualiti air di rumah mak mertua aku di merlimau,melaka. selepas 5 hari dah jadi macam ni. dah warna hitam legam. bau karat tersangat kuat.
Memang perlu guna penapis air di rumah. Mesti kena guna. Penyakit macam2 sekarang. Kalau tak ada, buah pinggang kita la yang menapis kotoran2 tu. Kesian kat buah pinggang kita.
Raya-raya jugak. kesihatan kena jaga sama. Jadi yang belum guna penapis air tu. Carilah cepat. BIO AURA memang dah terbukti kualiti & keberkesanannya. Product yang mendapat anugerah Superbrand. PH air 8.3. Diuji oleh SIRIM. Bukan sendiri test ya.

5 comments:

armouris said...

info tentang buah pinggang di SIHAT SELALU - Kegagalan Fungsi Buah Pinggang

m6 arena said...

cdm.. merlimau kg saya jg 2. hari raya pun kat sana. rumah mak mentua cdm kat area mane?

Mohamad Fitri Mohamed Nashaha said...

jalan dato nawar, kg air tawar. dekat ker

RosZaInI said...

salam..en fitri, sy bru join hai o..nk tnya psl biz talk kt safira club usually hri apa,dan pukul brp?kalu kt aloq staq pulak hri apa?

Mohamad Fitri Mohamed Nashaha said...

Tahniah kerana memilih group yang hebat. Biz talk safira setiap rabu Jam 8.30pm. Di a.setar blh berhubung dgn CDM Mariam @ CDM Hasmidar