Tuesday, October 02, 2012

October 2012

September sudah pun berakhir. Dah 6 kali September aku tempuh sepanjang bersama ATM. 2 kali September yg pertama aku masih bekerja. Buat ATM secara partime. 4 kali Sept seterusnya aku dah fulltime dgn ATM.
Suka aku baca blog CDM Kartini.. http://kartinimatyaakob.blogspot.com/
Menyentuh tentang kesetiaan mereka terhadap ATM. Sign up kerana nak berniaga sepangjang hayat. Bukan kerana income semata2. Kerana di ATM memang boleh buat income yang banyak.. Tak mudah terliur dengan tawaran yg lain. Tak gelap mata. Anak mata belum timbul tanda matawang. hehehe.
(Jangan marah nanti kena jual) apa yg kena JUAL??  
Maruah agaknya.

Okay... September bulan terakhir kempen melancong ke London Paris. Tahniah untuk yang layak. Bagi yang sipi2 lagi nak dapat. Tahniah juga untuk anda kerana anda FIGHT.. Bagi yang tak Fight.. Bak kata CDM Kamarudin.. dah mula atau belum kempen melancong yg seterusnya.. kita tetap buat biz. SEBAB?? ingat janji kita JAYA & MENJAYAKAN. Kita perlu fight Tabung Kereta, Wawasan, menaikkan setiap rakan baru dalam group kita. Itulah perjuangan dalam ATM.

Kempen melancong sebagai hadiah dari syarikat. Bila2 dia datang pun kita terima saja. Bulan ni ka, bulan depan ka, bulan apa pun.. Momentum mesti terus mendaki. Jangan tahan momentum kita.. Air sungai kalau ditahan, mahu pecah penahannya. Biarkan ia mengalir. Laju dan terus laju. 

Bulan October semakin rancak. Appointment menggila, permintaan makin tinggi. Closing di awal bulan juga sudah berlaku. Perlu diteruskan sehingga penghujung bulan bak kata CDM Kartini.
Dan perlu berterusan selama-lamanya.

Malam ini kelas di TTC,
Rabu malam kelas di Safira Club
CDM Kartini & CDM Kamarudin akan hadir ke Safira esok malam. wah.... Bila Otai turun.. apa lagi.. ambil semangat mereka. 12 tahun tanpa goyah bersama ATM
12tahun kesetiaan terbukti
12tahun menunaikan janji

Bergambar di Guangzhou - July 2012
Bersama Pemimpin Hebat - CDM Kamarudin & CDM Kartini


2 comments:

KAMARUDDIN BIN MAMAT said...

Oktober lebih bersinar.
Produk BBplus dan Bio Velocity Sleep Mate.

Mohamad Fitri Mohamed Nashaha said...

BB Plus meme terangkat.. last month sales cecah ribu untuk BB plus sahaja. BV insyaallah bulan nie mesti boom