Thursday, May 26, 2011

SAFIRA CLUB 23 - 25/5/2011

Dah masuk kali ke 23 untuk tahun ini AT181 buat program di Safira Club. Komitmen luar biasa dari AT181. Bukan main-main ya. Bukan 1 tahun buat. Dah nak masuk 3 tahun di Safira CLub. Itu tak termasuk di tempat-tempat lain sebelum bermula di Safira CLub.
Apapun kena Thanks a lot dekat CDM Kartini & CDM Kamarudin yang menjadi orang kuat, mentor & guru, serta pemberi semangat & idea untuk memantapkan lagi program2 di Utara.
Hasilnya dapat kita semua rasa bersama
Jom tengok gambar2 semalam
CDM Abg Ali - Kata-kata aluan yang POWERRRR
Hadirin yang hadir, RAMAI
Best
PENUH
Slot Ice Breaking
Tepukan Gembira
Dari Kulim rasanya - Pekerja kilang, sudah sukses, kereta mewah berderet-deret
pandangan sudut kanan
DDM Ayu - Emcee hebat. Tenang & berilmu
Posing lain macam ja ni. Gaya-gaya seorang CDM
SSM Fendi, Senior Engineer di sebuah Kilang Komputer di Penang
Mengambil masa 9tahun untuk jadi Senior Engineer
Dalam AT181 hanya mengambil masa 2bulan untuk jadi Senior Sales Manager
Dalam proses untuk melangkah ke Pangkat Diamond Sales Manager
Tahniah
DDM Rozita, dari Sungai Bakau, Berjiwa kental. Alah bisa Tegal biasa.
Sedang meniti ke Pangkat CDM dalam masa terdekat.
GO GO GO CDM
DDM Rizal, juga sedang menunggu waktu & ketika untuk ke pangkat CDM
Anak didik CDM Hasmidar
FOKUS FOKUS
Tahniah kerana bawa prospek ramai. SM Nurul Syadila.
Dapat hadiah Celgynic yang berharga RM260

Dapat apa tu. Shampoo rasanya. Tahniah SM Kamal.
Bawa prospek tak rugi. Bisnes berkembang. Hadiah pun dapat
Tahniah SM Zuraimi. Dapat Shampoo jugak tu.
DEMO DEMO DEMO. Terus tunjuk cara untuk buat duit.
tak perlu tunggu esok atau lusa. terus cerita. Lebih elok cerita di Safira CLub.
Ramai bukti2 orang yang dah berjaya untuk ditunjukkan
Semua sedang cari lokasi strategik untuk mula berdemo
Demo sudah bermula
Pejuang pejuang AT181
Thumbs up. DDM Fauzi memerhatikan DDM Zana berdemo.

 
UTK AT181 - Unit Tindakan Khas.
Geng geng muda dari Parit Buntar, Bandar Bharu
Ada misi besar yang nak dilaksanakan oleh UTK ni,
Minat motor besar. Di sini lah impian tersebut akan dilaksanakan
UTK Taipan Bikerz
DDM Din sedang rancak berdemo.
CDM CDM CDM
DDM Ayu pun turut berdemo.
Closing closing Closing
DDM ROzita dah selesai demo. Close
Tahniah.

Inilah suasana setiap minggu di Safira Club.
Nampak lebih hebat perubahan selepas semuanya hadir dari seminar DISC pada 21hb Mei.
Demo lebih mantap
Cara percakapan pun lebih hebat
Keyakinan diri bertambah
Lebih mudah mengenal prospek kategori yang masa.
Lebih mudah closing.

Tahniah semua.
Terima Kasih pada CDM Abg Ali, CDM Paksu, CDM Hasmidar
& semua DDM, DSM, SSM, SM
dan para hadirin hadirat yang hadir.

3 comments:

KAMARUDDIN BIN MAMAT said...

tahniah buat warga utara. anda memang hebat dan tak berhenti jadi hebat.
kemeriahan kelas di utara, membuktikan apa yg kita buat adalah memenuhi kehendak pelanggang.
mereka datang dan mereka dapat apa yg mereka mahu...duit dan bagaimana mendapatkannya.
penambahbaikan membuktikan anda tak kering idea, utk jd lebih baik mesti terus kreatif....

Hadi Ismail said...

Taniah2...memang hebat warga TAIPAN di utara. Teruja nak ke sana pergi tgk sendiri suasana disana. Insyallah akan menyusul kemudian...

KAMARUDDIN BIN MAMAT said...

minggu dpn lg ramai....
sape bawa org baru plg ramai akan dpt hadiah...
bawa jgn tak bawa...