Friday, April 08, 2011

SAFIRA CLUB 16 - 7/4/2011

Untuk tahun 2011... Safira CLub dah 16 kali...  setiap minggu berlangsung BOP di Safira... setiap minggu macam-macam cerita ada... ada minggu macam Raja Lawak.. ada minggu macam Akademi Fantasia... ada minggu macam Anugerah Bintang Popular Berita Harian.. yang pastinya semua teruja untuk hadir ke Safira Club setiap minggu...


Bintang Baru... SSM Tarmizi.. bertugas dengan TUDM.. emcee selamba... Hebat jugak.. Pertama kali di beri peluang.... Syabas.. anak Jati Penang... Razak Mohidenn tak jumpa dia ja.. kalau jumpa confirm depa amik berlakon gambaq anak mami...

Yang ni pun tak kurang hebatnya... CDM Nizam.. setelah tambah power makan durian... kata-kata aluannya cukup memberangsangkan.. membuka minda... jiwa & raga...
Mai tiap-tiap minggu naaaaa.... berseri Safira CLub.
Makin hari makin penuh... makin ramai... makin meriah... dah tak tau dah nak amik bilik yang mana... nak susun kot mana pun tak reti dah... nak bagi semua selesa.. semua seronok berniaga..
Menjaga keselamatan AT181... keadaan amat terkawal semalam.. walaupun lebih muatan.
Rancak-rancak... ada lagu baru meriah... walaupun ada kesilapan teknikal semalam...
maaf ya atas kesilapan teknikal.. rasanya kena orang lain yang uruskan.. nanti kita tengok bakat baru yang lain pulak..
barisan leader2 Utara...  menerajui AT181 dengan jayanya... tahniah2..
CDM Kamarudin - upline hebat.. tak putus-putus datang Safira CLub.. kehadiran beliau memberikan semangat yang luar biasa bagi kami semua.. Ilmu terus dicurahkan.. t.kasih CDM hebat... kami doakan CDM terus dimurahkan rezki.. dipermudahkan segala urusan.. terus menjadi pemimpin hebat menerajui AT181...
Kau Boleh!!!!
penuh penuh penuh
Siapa tak kenal beliau!! CDM Muhd Razali.. Icebreaker hebat.. mantop. Ilmu up to date.
menghiburkan.. mengawal keadaan majlis dengan skill tersendiri.
Thanks CDM.
Aircond berfungsi dengan baik... peserta semua selesa
FULL HOUSE
Ayam Kepala Batas... Buih melampau-lampau
Bakar rentung... Baja & Benih kepada KANSER... musnahkan dia..
Jangan makan...
FOKUS

SESI SHARING
Bulan kedua terus jadi SSM...  Tahniah SSM Ell...  Dapat tiket HONG KONG..
2bulan saja... income besar... tiket dapat..

SSM Lan... teruja, terkelu lidahnya... Tapi memang hebat
SSM Pak Cha.. Bulan pertama RM 3k, bulan kedua RM4k, bulan ke3 dapat RM7k
Tiket Hong Kong pun dapat... Tahniah
DSM WAWA - mood happy... baru keluar kereta Toyota Wish..  gambar kereta akan dipamerkan bersama num plate 181 yang sedang dalam proses..
DDM Melati - surirumah berjaya... HONG KONG pun dapat jugak..
siapa kata surirumah tak leh berjaya???
CDM Mariam - baru pulang dari Umrah bersama AT181.. masih rindu dengan bumi Mekah & juga Madinah... ingin ke sana lagi...
DSM Sukartina & ABg Lan... patutlah happy ja... baru keluar kereta jugak.. Honda Civic
Pasangan dari Baling.. setiap minggu tanpa jemu hadir ke Safira Club. Jarak bukan penghalang
Tahniah Tahniah Tahniah

Semalam juga ditayangkan video
KEMBARA AT181 DI BUMI MEKAH & MADINAH 2011
yang pastinya telah membangkitkan semangat untuk kita semua menunaikan umrah.. untuk fight tiket UMRAH yang akan diumumkan oleh syarikat dalam masa terdekat.
Ada di antara hadirin yang menitiskan air mata melihat video semalam... Insyaallah.. pasti kita akan ke sana lagi.

Ramai lagi yang dapat tiket ke Hong Kong... Insyaallah mereka akan sharing nanti... minggu depan
BONUS DAY
Pastinya lebih GEMPAK....

Terima Kasih pada semua CDM..DDM..DSM..SSM..SM dan para hadirin yang hadir semalam.

1 comment:

Faridah Mohd Ali said...

Tahniah kepada CDM Fitri dan semua CDM Utara yang menjadi tenaga penggerak dan momentum luar biasa kepada AT 181 di Utara. lebarkan sayap kejayaan kita ke seluruh ruang angkasa.