Sunday, February 08, 2009

MOVING UP SEMINAR - ALOR SETAR 7HB FEB 09

Alhamdulillah, bersyukur kpd Allah SWT... Pada 7hb FEB 09, kami semua telah mengikuti 1 MOVING UP SEMINAR yg cukup hebat dan mantap... Jutaan terima kasih kepada leader2 hebat TAIPAN 181.... dan x lupa juga kepada rakan-rakan kongsi, merangkap bakal Leader2 hebat di UTARA yang telah meluangkan masa untuk menghadirkan diri untuk seminar ini..

Anda semua memang HEBAT.... TAIPAN 181 tersangat-sangat HEBAT!!!!!Diperkenalkan dari kiri (berdiri) Miza, Yanie, Misha, Ayu, CDM Faridah, CDM Kartini, Liza, Fizah, Ita, Shida.

Duduk dari kiri ; Sharul(bersemangat waja...bersama2 ngan isterinya Fiza-insyaallah impian hidup pasti tercapai), Aku & Irtiza Katzman

Masing2 mempunyai kelebihan diri yg sangat besar... Insyaallah tahun 2009 akan melonjakkan ekonomi & kehidupan kita semua.... Pastikan kita gempur habis-habisan....



Wajah2 yg begitu teruja... CDM2 Taipan 181 memang hebat.... sanggup melakukan yg terbaik untuk group... masa dan jarak tidak menjadi penghalang kerana ' Di mana ada kemahuan, Di situlah ada jalan.

Gambar atas kanan; Misha & Yani... pasangan sepupu ( ala2 stewardess Air Asia..hihihi) masih muda... mempunyai impian yg besar... Siapa kita sekarang x penting... Siapa kita pada masa akan datang yg lebih penting... Igt tu ya Misha n Yani...

Yg macam hero hindustan sebelah kanan tu... is my best fren... Irtiza & isteri (Liza).. semangat memang kental... datangla ribut atau taufan... x heran ooooo.... dont worry fren... tahun ni tahun kejayaan untuk kita....Sama2 nanti kita berusaha untuk kejayaan keluarga kita....

Gbr bwh kanan.. sesi beramah mesra sebelum CDM Kartini pulang ke KL... sedih2... hihihihi



Ini pula pasangan adik kakak.... kereta siapa tu ya,.... Inilah yg dikatakan TAIPAN 181 hebat....

Baru bermula saja... sudah mampu memiliki kereta mewah.. Tahniah Kak Shida..... kereta kita sama...hihihihi...

Ita.... kebetulan birthday kita sama.... semangat juang pun sama... thanks kerana menjadi org terawal memberikan kepercayaan kepada saya dan isteri( Ayu)... dan x pernah putus asa....

S class 350... huhuhuhuh.... memang teruja kami semua.... CDM Kartini & CDM Kamarudin... adalah leader hebat yg menggenggam income lbh rm300k sebulan.... yg dibanggakan kami bukannya harta mereka... tapi sifat zuhud dan rendah diri yg dibawa olh mereka. walaupun mereka telah hidup mewah...

Ramai org kaya di luar sana lupakan diri... berlagak dan riak.... tetapi sifat ini tiada pada mereka... Biar kita kaya dgn budi bahasa... dan juga kaya harta. Tetapi jgnlah jika kita hidup mewah,... tetapi memandang rendah dan takbur dgn org....
Gbr atas kanan,... yg kiri Miza : orgnya x kurang hebat... apa yg dia nak pasti dia usaha sampai dapat... bergambar ngan S Class.... berimpian dulu... xpa... sebab impian pasti jadi kenyataan ngan TAIPAN 181...
Yg kanan : Liza... isteri kpd my best fren... Support yg diberi kpd suami amat dibanggakan... Liza pun hebat.... teruskan ngan sifat rendah diri anda.... pastikan tahun 2009 tahun keramat untuk kita.....
Misha... pegang pintu kereta tu malam nanti mesti mimpi naik kereta tu... hihihihi.... bakar semangat anda yg sedang membara tue.... buktikan pada semua yg kita semua boleh.....
ANDA BOLEH!!!! TAIPAN 181 BOLEH!!!!! GO GO GO TAIPAN!!!! GO GO GO UMRAH!!

Inilah yg kami pelajari bersama-sama GROUP TAIPAN 181.....





2 comments:

PFS6450 said...

mimpi dulu... mimpi itu penting, muhahahhaha....

Fitri @ Pirates said...

Dan pastikan mimpi itu menjadi realiti.........