Thursday, October 23, 2008

Diamond Nite - MINES MIECC 11 Oct 2008

11hb OCT 2008. Dinner & Majlis Penganugerahan DSM & DMM kepada usahawan2 Hai O. 4000 org hadir dinner nie tau. semuanya bumiputra... memang rasa bangga laa dpt join sama2... Yer laa.. tgk org kita berjaya... mestila suka kan....
Ini sebelum masuk ke dinner... posing dulu.... ramai tau yg beratur nak tangkap gambar nie.. tunggu ya.. jgn berebut2... semua dapat...
xyah citer le sapa kan.... Pirate pakai songkok daaaaa....

DSM Rohayu, mcm wife aku... hihihi iyer le tue...


Ini wife En. Shaharil... Ika...... org yg x pernah putus asa... Insyaallah kami doakan Ika n Shaharil akan jadi leader yg hebat dlm Taipan 181...



Shaharil.... ada org kata kami sedara... iras2 tu ada la kot yer.... Dia memang bg full support kat wife dia untuk buat Hai O nie.. Camni la.... susah senang sama2... tul tak....




No meja kami 188... igtkan 181... Dari kiri: Ika n suami dia Sharil, hebat n bersemangat rakan kongsi ni tau... pastu CDM Kartini n my wife.. ita, laki tu apa nama ya... lupa la... rakan kongsi makcik i daaa.. DDM Rosmaniar...makcik yg masih muda....





yg pakai sampin kotak2 tu ler CDM Zulkornain... huhuhu income puluh2 ribu sebulan... yg sampin merah tu lak.. DDM Zaki (bekas Guru)...suami kpd CDM Haryana (bekas lecturer UIA). yg no 2 dari kanan tu la my CDM KARTINI... hebat orgnya... Income rm200k sebulan.. x cayer ker... jom ikut i g jumpa dia... pun bekas guru... hebat2.... dan yg kanan sekali tu CDM Amran... hebat la semua tu...






I n wife tersayang... DSM Ayu.. semasa nak naik pentas ramai2... Kasi gegar itu stage... kat tgh2 kami tu rakan kongsi kami... dari penang bersemangat ke Dinner nie... nanti tunjuk gambar dia n wife... kasi close up... Kerongsang Korea tue.... baik punya......merelipppp







Inilah kehebatan Group Taipan 181... Satu hati dlm apa jua keadaan.... masa ni kami raikan CDM Zulkornain naik ke pentas pd Diamond Nite utk bagi ucapan.... Steady Taipan 181....








4 comments:

sabrina said...

hahahaha tang kerongsang tu yang mahai.

PFS6450 said...

wahai encik pirate, org add ur and wife blog to my exchg link ok... keep on taipan (walaupon tak paham apa yang taipan, tapi gasak sebot je lah) akekke.. :D

Fitri @ Pirates said...

hahahah.... x la mahai sgt.. tp pasai p beli jauh nuuuu.... jd mahai la...

t.kasih yer cik PFS6450... hihihi
nanti i add your blog lak k... teruskan perjuangan mu itu... kasi ramping tau...

Idan said...

Salam CDM Fitri,

Pinjam mutiara kata kat bawah tu ye.. nak paste kat blog saya.. TQ.